DIN HOBBY KOMPLETT UTSTYRT GOD PLASS I GARASJEN Garasjen bak er godt isolert og kan varmes opp, i tillegg har den en luke også på førersiden slik at det er god tilgjengelighet fra begge sider. Justerbare festebraketter på skinner til festestroppene sørger for god sikring av last. Gasskassen har et praktisk gassflaskeuttrekk som gjør det enkelt å bytte gass. SOVEKOMFORT SOM HJEMME Soverom med dobbelt- eller enkeltsenger gir god tilgjengelighet og en fredelig atmosfære. Godt ventilerte sengebunner fra GOODSIDE® og gode kaldskummmadrasser sørger for en god nattesøvn. Lys og varme kan i tillegg enkelt betjenes fra panelene på soverommet. MODERNE BYGGETEKNIKK Hobby bobiler er robuste og godt isolert ved hjelp av GFK tak (glassfiber), GFK undergulv og XPS isolasjon.

Tre DOMETIC SEITZ takluker sørger for god ventilasjon, og et elektrisk stigtrinn og en ekstra bred inngangsdør gjør adkomsten enklere. MODERNE KJØKKEN MED GOD LAGRINGSPLASS På kokeapparatet i edelstål kan man lage mye god mat. Ingrediensene oppbevares i det smarte Slim Tower kjøleskapet. Hobbys smale og eksklusive egenutviklede kjøleskap rommer hele 140 liter. Den praktiske oppdelingen gir god plass for tørrvarer og kjøkkenutstyr.

 Velkommen om bord - vi er klare for turen! Alle Hobby bobiler er standard utstyrt med det meste man trenger, vi kaller det HobbyKomplett. Underveis i en Hobby bobil er det bare å nyte ferien med komfort som man er vant til hjemmefra. Her er det meste allerede standard, ingen store tilleggspakker er nødvendig.
Takket være det høye utstyrsnivået er Hobby bobiler reiseklare til enhver tid. En reisepartner som oppfyller de fleste ønsker. Vist utstyr i HobbyKomplett er modellavhengig. Detaljer angående utstyr finner man i den aktuelle ekstrautstyrsprislisten.

BORDTEKNIKK Ved inngangsdøren finner man et lysstyringspanel med CI-BUS teknologi. Dette styrer de fleste lyskilder, viser tanknivået på både ferskog spillvannstank samt gir informasjon om både starter- og bodelsbatteriet.

ET FØRERHUS MAN TRIVES I Dreibare og høydejusterbare fører- og passasjerstoler i førerhuset kan enkelt bli en del av sittegruppen. Komfortable stoler og justerbare armlener gir god sittekomfort på lange kjøreturer. Det store åpningsbare takvinduet slipper inn både lys og frisk luft ved behov. Takvinduet har i likhet med front og sidevinduene i førerhuset plisseegardin.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern