EN STARTERBOBIL FOR DEN KVALITETSBEVISSTE For de som ønsker en velutstyrt og samtidig prisgunstig bobil er den nye OPTIMA ONTOUR EDITION med HobbyKomplett utstyrspakke det perfekte valg av feriepartner. Med god håndverkstradisjon og et godt øye for detaljer produseres denne smarte bobilen i Van størrelse ved vår bobilfabrikk i Schleswig-Holstein.

MODERNE KONSTRUKSJON - HØYT UTSTYRSNIVÅ Hobby bobiler er robuste og godt isolert ved hjelp av GFK tak (glassfiber), GFK undergulv og XPS isolasjon. Stor 70 x 50 cm takluke sørger for god ventilasjon, og et elektrisk stigtrinn og en ekstra bred inngangsdør gjør adkomsten enklere. Et ekstra høydepunkt er den fabrikkmonterte takmarkisen.

SOVEKOMFORT SOM HJEMME Soverom med dobbelt- eller enkeltsenger gir god tilgjengelighet og en fredelig atmosfære. Godt ventilerte sengebunner fra GOODSIDE® og gode kaldskummmadrasser sørger for en god nattesøvn. Lys og varme kan i tillegg enkelt betjenes fra panelene på soverommet.

GOD PLASS I GARASJEN Garasjen bak er godt isolert og kan varmes opp, i tillegg har den en luke også på førersiden slik at det er god tilgjengelighet fra begge sider. Justerbare festebraketter på skinner til festestroppene sørger for god sikring av last. Gasskassen har et praktisk gassflaskeuttrekk som gjør det enkelt å bytte gass.

MODERNE KJØKKEN MED GOD LAGRINGSPLASS På kokeapparatet i edelstål kan man lage mye god mat. Ingrediensene oppbevares i det smarte Slim Tower kjøleskapet. Hobbys smale og eksklusive egenutviklede kjøleskap rommer hele 140 liter. Den praktiske oppdelingen gir god plass for tørrvarer og kjøkkenutstyr.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern